Rejsebureau

En af hovedtjenesten i AL.Mustafa Group er rejse- og turisme- og medicinsk turistservice, vores rejsebureaumedlem i International Air Transport

Association (IATA) Ud over de sædvanlige opgaver hos turistvirksomheder i salg af billetter og book hoteller i hele verden. Specialitet vi er på Mustafa rejse og turisme / sundhedspleje i tyskland. Hospitalerne i vores netværk tilbyder et bredt spektrum af medicinske behandlinger.

Vores specialområder omfatter behandlinger som ortopæd, rygsøjlen, hjerte og kar-kirurgi, fedme og gastroenterologi, men disse er kun et lille udvalg af alle de medicinske behandlinger, vi kan arrangere i Tyskland. Kontakt os for at lære, hvordan vi kan hjælpe dig i din konkrete sag. Hospitalerne i vores netværk tilbyder et bredt spektrum af medicinske behandlinger.

Vores specialområder omfatter behandlinger som ortopæd, rygsøjlen, hjerte og kar-kirurgi, fedme og gastroenterologi, men disse er kun et lille udvalg af alle de medicinske behandlinger, vi kan arrangere i Tyskland. Kontakt os for at lære, hvordan vi kan hjælpe dig i din konkrete sag. Eller besøg vores Rejsebureau side (www.almustafa-travel.eu)

For mere information kontakt os